Mooie lange krullende kapsels

Jennifer Freeman met lang krullend haar
Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Enkele populaire looks van beroemdheden onder de loep
 
Toen we jong waren, hebben we allemaal het sprookje van Raponsje met haar lange haar gehoord, maar wanneer het lange krullende kapsels betreft, heeft Jennifer Freeman alles wat elke dame met steil haar wil hebben. Mooie, lange krulletjes die volledig natuurlijk zijn. Dat is één van de echt fantastische zaken aan het hebben van lang haar.
 
Er zijn zoveel verschillende kapsels om mee te experimenteren. Een echt goede look is een opsteekkapsel met hier en daar wat loshangende lokken, wat zorgt voor een romantische look. Nog een ontzagwekkend kapsel voor lang krullend haar is om opzij een strook van een goede 2 cm breed apart te nemen, op te rollen en langs achter vast te spelden. Doe dit met beide zijkanten. Zo bekomt u de Julia (van Romeo en Julia) look.
 
Lange krullende kapsels van Joss Stone:
 
Joss Stone, een populaire blueszangeres met een kop vol lange, blonde krullen, draagt haar haar het liefst van al los. Recent werd van haar een foto genomen voor de cover van Elle. Daarop is ze te zien met losse krullen die langs achter golvend naar beneden vallen.
 
Joss Stone met lang krullend haar
Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
U kunt deze look bekomen met behulp van een goede mousse en haar dat u krult met de krultang. Hoe smaller de pen van de krultang, hoe smaller de krullen zullen zijn. Gebruik een goede haarlak om de krullen in te sluiten, bij voorkeur één die geen zwaar gevoel achterlaat. Zo hebt u één van die lange krullende kapsels die zo populair zijn tegenwoordig.
 
Lange krullende kapsels van Pamela Anderson en Reese Witherspoon:
 
Pamela Anderson is nog één van die blondines die haar lokken graag los en wapperend draagt. Soms draagt ze een paardenstaart – een tijdloos iets wanneer het kapsels betreft. Ze houdt ervan om zelf haar kapsels te creëren in plaats van dat te laten doen door iemand anders.
 
Het haar van Pamela golft meer dan dat het krult. Lange golven zijn echt makkelijk te realiseren. U bekomt ze met behulp van een krultang met brede pen. Het krullen van enkel de helft of iets méér van uw haar creëert een lange vloeiende golfbeweging.
 
Reese Witherspoon met lang gekruld haar
Foto: Tinseltown/Shutterstock
Reese Witherspoon met haar lange haar is het perfecte voorbeeld van iemand die van steil naar krullend gaat in een paar minuutjes. Het haar vlechten is een populaire manier om die golven toe te voegen aan steil haar. Verdeel het haar in kleine stukjes, vlecht het met uw vingers en bespuit het lichtjes. Laat het een paar minuten zo en doe het dan weer los. U hebt nu mooie spiraalkrullen. Soms draagt Reese haar haar opgestoken met een losse look aan de zijkanten. Zo ziet ze er erg verfijnd uit.
 
Van golvend tot heel veel krullen: lang haar is echt leuk om te stylen. U kunt om het even welke look creëren. Zijn permanente krullen uw passie, dan kunt u kiezen voor een professionele permanent om veerkracht te geven aan uw lokken. Er bestaan verschillende producten om kroes onder controle te houden, zodat uw haar er op zijn mooist uitziet. Lange,krullende kapsels zijn tijdloos, mooi om naar te kijken en geven charme aan uw look.
 
Bekijk hoe u eruitziet met de meest recente lange krullende kapsels van beroemdheden. Probeer haarstijlen op een foto van uzelf.
 
© Modewijzer.com