Kapsels voor krullend haar

Alyssa Milano met lang krullend haar
Foto: Tinseltown/Shutterstock
Bangelijk en leuk of betoverend en sexy?
 
Alhoewel veel meisjes gewoon zijn om hun steiltang vast te grijpen en hun krullen steil te maken, zijn kapsels voor krullend haar nog steeds populair en zijn ze nu zelfs makkelijker dan ooit te onderhouden.
 
Krullende kapsels kunnen haast door iedereen gedragen worden, zelfs door mensen die van nature geen krullend haar hebben. Krullende kapsels kunnen kort, lang of halflang gedragen worden en zien er fantastisch uit voor haast elke gelegenheid.
 
Lange kapsels voor krullend haar:
 
De lange kapsels voor krullend haar zijn het makkelijkst klaar te spelen, want de lengte van het haar helpt om de krullen te doen doorwegen en op hun plaats te houden. De lange en compacte krullen van Mya staan bekend om hun schoonheid en deze look kan makkelijk gekopieerd worden met de juiste snit en het gebruik van een smalle krultang.
 
Haar haar is geknipt met gehoekte lagen rond de bovenkant die overal in het haar een ongelijkmatige volheid creŽren. Het kapsel kan makkelijk onderhouden worden via regelmatige knipbeurten om het haar gezond te houden en het kan op een aantal verschillende manieren gestyled worden. Doe sculpture wax op vochtig haar voor een meer casual look en ga met de vingers door het haar tot het droog is voor een kapsel vol volume.
 
Alyssa Milano heeft verbluffend mooi haar wanneer ze er wat krul aan toevoegt en de lengte is perfect voor dikke losse krullen. Een brede krultang zal zorgen voor losse krullen, terwijl een smalle krultang compactere krullen zal creŽren. Alyssa heeft een halflang kapsel met een klein beetje laagjes, wat uitstekend is om volume te geven aan de krullen. Dit specifieke kapsel is uitermate geschikt voor iemand met medium tot dik haar, want het dikke haar kan de losse krullen behouden met ofwel sculpture wax of spray.
 
Korte kapsels voor krullend haar:
 
Er zijn ook veel prachtige korte kapsels voor krullend haar en Tisha Campbell heeft korte krullen er verbazend mooi doen uitzien. Het haar komt tot net boven de schouder, wat kort genoeg is om los te dragen en net lang genoeg is om verbluffend mooie kapsels te creŽren.
 
Sculpture lotion is ideaal om de krullen op hun plaats te houden en met de vingers door het haar gaan terwijl het nat is, zal de krullen vol volume houden. Dit kapsel kan los gedragen worden voor een casual gelegenheid, maar het is nog steeds lang genoeg om de voorkant op te steken voor een onberispelijke avondlook.
 
Omdat krullen kunnen zorgen voor kroeshaar, is het steeds belangrijk om een sculpting wax of gel te gebruiken om hen onder controle te houden. Compacte krullen kunt u scrunchen (met de vingers in vorm brengen) om definitie en volume te geven of u gebruikt hot rollers om wat definitie te geven aan lossen krullen en golven.
 
Schuifspelden zijn ideaal om krullen op hun plaats te houden wanneer u kiest voor een opsteekkapsel. U kunt uw haar ook los dragen en het bespuiten met een glansproduct om het te doen schitteren. Er bestaan veel verschillende kapsels voor krullend haar en allen zullen ze er prachtig uitzien op voorwaarde dat u het kapsel onderhoudt en de haren gezond houdt.
 
Bekijk hoe u eruitziet met de recentste kapsels voor krullend haar. Simuleer kapsels op een foto van jezelf!
 
© Modewijzer.com