Het kapsel voor lang haar van Jennifer Aniston

Het lange kapsel van Jennifer Aniston
Foto: Tinseltown/Shutterstock
Veel vrouwen wensten dat ze een kapsel van Jennifer Aniston hadden. Dit is eigenlijk veel makkelijker dan velen zouden denken. Zij staat het best bekend omwille van haar lange, steile haar, dat gewoonlijk in lagen geknipt is om extra volume toe te voegen. Lange lagen zijn ideaal voor iemand met een driehoekig of lang gezicht, want de lagen veranderen de gezichtsvorm.
 
Lange lagen zijn ook een perfecte keuze voor iemand die wat volume wil toevoegen, want laagjes geven textuur en dat doet een steile haarsnit niet. Wilt u wat aandacht afleiden van uw voorhoofd, kies dan voor een lange pony die opzij valt. Zoín pony is ook prachtig in combinatie met de lange gelaagde look.
 
Een lang gelaagd kapsel van Jennifer Aniston is erg makkelijk te onderhouden, want het enige wat u hoeft te doen is om de paar maanden uw haar eens laten bijknippen. U kunt speciale producten toepassen om de lagen te definiŽren, zoals een haarwax of spray gel om de lagen afzonderlijk van elkaar te doen ogen.
 
U kunt ook een krultang hanteren op dit kapsel van Jennifer Aniston, want de verschillende laagjes zien er schitterend uit met een beetje krul erin. U kunt een smalle of een brede krultang gebruiken, afhankelijk van hoeveel volume u wenst toe te voegen.
 
Jennifer Aniston met lang golvend haar
Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Het kapsel van Jennifer Aniston past haast voor elke gelegenheid, aangezien u het kunt dragen in een aantal verschillende stijlen. Voor een meer geklede look kunt u wat golven toevoegen of u kunt het van nature steil dragen voor een casual look. Lange lagen zijn nog steeds lang genoeg om een aantal verschillende stijlen te creŽren, zoals een paardenstaart, knot of zelfs een opsteekkapsel voor ís avonds.
 
Het is een perfecte look die u het jaar rond kunt dragen. ís Morgens hebt u slechts enkele minuutjes tijd nodig om te stylen. Een kapsel zoals dat van Jennifer Aniston is een fantastisch kapsel voor haast iedereen. Het ziet er steeds verbluffend mooi uit en is makkelijk te verzorgen.
 
Bekijk hoe U eruitziet met een kapsel van Jennifer Aniston EN met andere recente kapsels van beroemdheden. Probeer kapsels op uw computer!
 
© Modewijzer.com