Gelaagde kapsels die er hot uitzien

Het haar van Jennifer Aniston
Foto: DFree/Shutterstock
Hoe onderhoud ik die look van de tijdschriftfoto?
 
Lange gelaagde kapsels zijn vermoedelijk één van de meest populaire en veelzijdige kapsels die u tegenwoordig ziet. Een echt hot kapsel vindt u bijvoorbeeld bij beroemdheid Jennifer Anniston. Zij ziet er steeds piekfijn uit, zowel met het haar los over de schouders als met een sexy opsteekkapsel.
 
U hebt uw keuze gemaakt en bent naar het kapsalon gestapt voor dat lang gelaagde kapsel, maar nu komt het erop aan om die look hot te houden wanneer u terug thuis bent. De meesten onder ons weten echt niet hoe daarin te slagen.
 
Door een paar eenvoudige trucjes van beroemdheden toe te passen, kunt u er steeds als één van hen uitzien. Gaat uw haar snel kroezen, gebruik dan een antikroesserum om het in bedwang te houden. U kunt eveneens volume toevoegen door speciale producten te gebruiken die voor volume zorgen en zo het uitzicht krijgen van voller haar.
 
Dé truc om eruit te zien alsof u net van het kapsalon komt, is de manier waarop u uw haar föhnt. Misschien kunt u het best leren om uw middel opzij te buigen terwijl u de onderkant van uw haar droogt om het een maximum aan volume te geven. Eens de onderkant droog is, zult u opnieuw moeten gaan rechtstaan en de bovenkant in secties drogen met een brede ronde borstel om te zorgen dat uw haar gelijkmatig droogt.
 
Eindig met een krultang met brede pen om het effect te bekomen van natuurlijke krullen. Borstel het kapsel niet, gebruik gewoon de vingers om de krullen te scheiden en uw gewenste look te bekomen. Met een klein beetje geluk hebt u nu één van de best gelaagde lange kapsels ooit gezien! Bespuit uw haar nu met haarlak en een glansproduct om het heel de dag glanzend en gezond te houden.
 
Bekijk hoe u eruitziet met de meest actuele lange kapsels in laagjes. Gebruik online kapsalonsoftware!
 
© Modewijzer.com