Waarom vrouwen van schoenen houden

Vrouw met leuke schoenen
 
Ik hou gewoon van schoenen en alles wat ermee te maken heeft. En waarom niet eigenlijk? Schoenen zijn er in zoveel prachtige ontwerpen, kleuren en snitten dat ik steeds mijn garderobe kan blijven aanvullen met het meest recente paar.
 
Alle modebewuste vrouwen zullen bekennen dat ze het onverzadigbare verlangen hebben om dat laatste paar mooie schoenen te dragen. Schoenen met doorlopende zolen, stiletto’s, ballerina’s, schoenen met korte fijne hakjes, gladiator schoenen, lange laarzen, enkellaarsjes, pumps … om er maar een paar te noemen. Welke fashionista wil ze niet allemaal hebben … en nog méér paar?
 
Onlangs waren mijn collega’s en ikzelf in een discussie verwikkeld: waarom houden vrouwen eigenlijk van schoenen? Wij – vrouwen – hadden daarvoor volgende redenen, die zelfs de mannen niet konden weerleggen.
 
1. Ze maken of breken de look van een vrouw
 
Elke vrouw weet dat haar schoenen haar look kunnen maken of breken. Zelfs al draagt u het mooiste jurkje en ziet u er absoluut fantastisch uit, als u het verkeerde paar schoenen draagt, dan wordt u een perfect voorbeeld van een modeblunder. De stijl van uw schoenen spreekt boekdelen over uw persoonlijkheid en ik ben er zeker van dat elke vrouw steeds haar beste voetje wil voorzetten.
 
2. Ze maken vrouwen veelzijdig
 
Schoenen maken ons en onze kleding veelzijdig. U kunt uzelf een compleet nieuwe look aanmeten door enkel van schoenen te veranderen. Gisteren droeg ik mijn klassieke zwarte pumps op kantoor en toen ik met de vriendinnen na het werk iets ging drinken, veranderde ik van schoenen en droeg ik een paar rode avondschoenen en voilà … ! Ik was klaar voor de avond zonder zelfs mijn jurk te veranderen!
 
Vraag het maar aan de heren; ze zullen wel beamen hoe waar dit is en enkel vrouwenschoenen slagen daarin.
 
3. Ze doen vrouwen er mooi uitzien
 
Dit is een absolute waarheid: schoenen maken vrouwen mooi en sexy. Beeld u eens in hoe het leven er zou uitgezien hebben als Salvatore Ferragamo in de jaren 1920 geen schoenen met hakken had ontworpen. Denk eens dat u enkel maar modeloze platte schoenen zou kunnen dragen bij al uw jurken! Zelfs Assepoester zou haar betoverende prins nooit hebben kunnen ontmoeten zonder haar mooie, perfect passende schoentje met hoge hak.
 
Hoge hakken hebben de kracht om een vrouw te transformeren. Ze zorgen niet enkel voor méér hoogte,ze geven de vrouw ook een langer, slanker silhouet en die prachtige bevallige pas die haar zo mooi en sexy maakt. En het beste eraan is dat dit geldt voor vrouwen van alle lichaamstypes en lichaamsafmetingen. Grijp dus maar naar die perfect passende schoen met hoge hak om het Assepoestereffect te ervaren.
 
4. Ze zijn leuk
 
Ja, schoenen zijn echt leuk. Ze geven vitaliteit aan uw leven en dat extra vleugje charme aan uw voeten. U kunt uw schoenen combineren met verschillende outfits om plezier te beleven. Ik vind het leuk om mijn sandalen in verschillende kleuren te combineren met verschillende types rokjes, broeken met wijde pijpen in verschillende kleuren en casual jurkjes om die funfactor toe te voegen.
 
Schoenen hebben de kracht om zelfs een erg eenvoudige outfit gekleder te maken. Draag bij uw meest gewone jeans een paar glanzende zilveren schoenen en bekijk het effect. Beleef plezier aan het pronken met uw voeten en maak uw jurken oogverblindend met verschillende schoenen.
 
5. Ze bestaan in zoveel variëteiten
 
Schoenen, schoenen en nog maar eens schoenen – in roze, paars, rood, goud, zilver, zwart en zoveel andere kleuren en zoveel schitterende designs dat het onmogelijk is om er niet verliefd op te worden.
 
Met hun heerlijke snitten en kleuren doen schoenen elk vrouwenhart sneller slaan. Van schoenen met doorlopende zolen tot die sexy lange laarzen en die prachtige ballerina’s en die sexy hakken … noem maar op en elke vrouw zal beamen dat het bezitten van zo’n soort schoenen het geboorterecht van elke vrouw is!
 
Zo, nu weet u waarom schoenen het meest gekoesterde en geliefde bezit van elke vrouw zijn. Wilt u indruk maken op een vrouw? Een tip: u zult meteen succes hebben wanneer u die schoenen waar ze naar uitkeek, koopt voor haar.
 
© Modewijzer.com
Foto: RPM Photo/Shutterstock