Leidraad voor ronde oorringen

Vrouwen met grote ronde oorringen
Foto: s_bukley/Shutterstock
Klein of groot, plat of afgerond, zilver, goud, neon … ronde oorringen zijn één van de modeklassiekers waarmee het nooit fout kan gaan. Kijk eens rond u heen en u hebt zeker al één of andere beroemdheid gezien met een paar zo’n oorringen.
 
Zoals J-Lo!
 
Vermoedelijk de meest coole diva die dit soort oorringen draagt! Volg de stijl van J-Lo (Jennifer Lopez) met blinkende ronde oorringen en zie er zo elegant uit als haar. Hoe groter, hoe beter.
 
De perfecte look voor een avondje uit, een jeans, een sexy topje en geef uw outfit energie met uw ronde oorringen. Draag een eenvoudig topje en met kristal bezette oorringen, zodat uw gezicht er schitterend uitziet. U kunt de look vervolledigen met een bolhoedje à la J-Lo.
 
Goud
 
Gouden oorringen zijn voor eeuwig een hoofdbestanddeel van stijl. Draag kleinere oorringen als u die niet op regelmatige basis wilt veranderen. Ze passen bij alles en zijn niet overdreven voor het werk. Kies voor een medium formaat wanneer u een lichtjes gekledere look wilt. Mat of glanzend goud: de keuze is volledig aan u. Een groter paar ronde oorringen zou perfect zijn om een outfit op te sieren.
 
Neon jaren 80
 
Alhoewel ik eigenlijk geen neonfan ben, hou ik toch van neon ronde oorringen in alle vormen en maten. Combineer geen neon oorringen met een formele outfit … zo ziet u er gewoonlijk slonzig uit. Maar combineer die met om het even welke casual outfit en het resultaat mag er zijn.
 
Een jeans en een eenvoudig kort truitje zijn samen casual; maar voeg daar ronde oorringen aan toe en u gaat in enkele tellen van leuk naar leuk en sexy. Er is echter een maar: let a.u.b. op de kleurcombinatie! Draag geen roze oorringen met een gele outfit!
 
Let op de grootte
 
Supergrote oorringen laat u beter voor een avondje uit. Voor het werk zijn ze ofwel té gekleed of té casual. Koop grote oorringen met blinkend kristal, diamanten, helder neon of zilver of goud. Medium of kleinere ronde oorringen zijn het best voor een meer formele look. Ze zijn eveneens beter om regelmatig te dragen en waarschijnlijk het best in zilver of goud.
 
Hebt u een lange slanke hals, dan zullen ronde oorringen u prachtig staan en in dat geval ook de jumbo oorringen van J-Lo. Maar is uw hals korter, dan is een kleiner paar een beter idee.
 
Bijhorende gezichten
 
Hebt u een kleiner gezicht, dan blijft u beter af van heel grote oorringen, want ze zullen uw gezicht lijken te doen doorwegen. Hebt u een ovalen gezicht, dan ziet ongeveer elk formaat van oorringen er goed uit, vooral wanneer u een slanke hals hebt. Hebt u een rond gezicht, dan zullen ronde oorringen uw gezicht nog ronder maken, dus zou ik in dit geval hangertjes aanbevelen.
 
Ronde oorringen passen zowat bij elke outfit. U hoeft enkel het juiste paar oorringen te combineren met de juiste outfit en u zult er prachtig uitzien, welke ronde oorringen u ook draagt. Weet u niet wat juist te kopen? Volg dan mijn raad en koop kleine tot medium ronde oorringen in zilver. Ze zijn zo veelzijdig. U kunt ze overal en met alles dragen en ze zijn de perfecte redder in nood voor al die keren dat u niet weet welke oorringen te combineren met dat leuke topje!
 
© Modewijzer.com