Hoe er geweldig uitzien in laarzen

Laarzen kopen
 
Hun vormen en stijlen en lengtes veranderen naargelang de mode-eisen, maar laarzen zelf zijn een hoofdbestanddeel van mode. Laarzen zijn nooit uit de mode. Vandaag zijn de enkellaarsjes in, maar gisteren draaide alles om “hoe hoger, hoe beter”.
 
De stijlen veranderen dan wel, laarzen blijven steeds een gevestigde waarde. Dus dacht ik dat enkele tips om er goed uit te zien met laarzen wel nuttig zijn. Hoe er geweldig uitzien in laarzen?
 
Nauwsluitende jeans en laarzen
 
Nauwsluitende jeans en laarzen zijn een perfecte combinatie en om het even hoe lang uw laarzen zijn, vertrouw op mij dat u er fantastisch zult uitzien. Draagt u kortere laarzen of zelfs enkellaarsjes, steek dan uw jeans niet in uw laarzen of u ziet eruit alsof u ballonbenen hebt. Maar met langere laarzen zoals op kuitlengte of hoger kan dit perfect. Cowboylaarzen zien er in het bijzonder fantastisch uit.
 
Laarzen met rokjes en jurkjes
 
Ja, fantastisch, maar welke lengte? Wel … het eerste waar u naar moet kijken is de lengte van uw rok en jurk. Een kort minirokje zal er beter uitzien met laarzen op knielengte. Maar een paar laarzen op kuitlengte passen dan weer beter bij een lange jurk. Het dragen van een jurk met laarzen voegt een vleugje vrouwelijkheid toe aan de hele look.
 
Laarzen met broekkousen
 
Laarzen met broekkousen zijn de absolute winterfavoriet en een must. Té koud om een minirokje te dragen? Doe dan een paar broekkousen aan en glijd in die laarzen en wat houdt er u nu tegen om toch die minirok te dragen? In huidskleur, transparant of ondoorschijnend – broekkousen en panty’s zijn de ultieme mode die past bij laarzen!
 
De cowboylaarzen
 
Cowboylaarzen zijn nooit ouderwets, maar in het bijzonder vandaag zijn ze heel erg “in”. Voor de perfecte cowboylook hebt een blauwe jeans, een geruit hemd en een cowboyhoed nodig. Zo bent u helemaal klaar voor een western. Maar deze laarzen hoeven niet beperkt te zijn tot de cowboylook alleen en u kunt ze met haast alles dragen. Volgens mij zijn ze ook prachtig met een short.
 
De enkellaarsjes
 
Enkellaarsjes zijn de internationale laarzenrage. Alle designers tonen ze en al onze favoriete beroemdheden dragen ze zeker. Ze zien er geweldig uit met een pantalon (die er niet in zit) en bent u van plan om ze te dragen met dat jurkje, dan zullen broekkousen de look vervolledigen. Koop er vlug een paar!
 
De werklaarzen
 
Het is niet omdat u naar uw werk moet dat u de laarzen moet verbannen. Investeer in een comfortabel paar zwarte lederen laarzen die u ook voor het werk kunt dragen. Ze zullen er prachtig uitzien met uw werkbroeken en –truien, maar steek uw pantalon niet in uw laarzen tijdens het werk! Werkkledij en sexy laarzen – u zult zo een fashionista worden!
 
Met hakken, plat, met doorlopende zolen, stiletto’s, op enkellengte, knielengte, kuitlengte, echte winterlaarzen, rijlaarzen, cowboylaarzen enz… De lijst met stijlen is eindeloos, maar hoe ze er ook uitzien – ze zullen steeds stijlvol zijn.
 
© Modewijzer.com
Foto: Lopolo/Shutterstock