fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Schoonheidsvragen  ›  Vragen over Haar & Kapsels

Weerborstels en pony’s

Vraag: Ik heb van nature krullend haar dat halflang en gelaagd is. Mijn probleem is dat ik twee spuuglokken heb vooraan, waardoor ik mijn haar niet naar beneden kan dragen, omdat het recht in mijn ogen valt. Moet ik kiezen voor een pony? Ik ben het beu om een haarclip te gebruiken om mijn haar naar achter te doen.
 
Antwoord: Van wat u beschrijft, kan ik opmaken dat het toevoegen van een pony misschien een antwoord is op uw probleem. U zal echter erg voorzichtig moeten zijn in het kiezen en uitvoeren van een kapsel met pony zowel omwille van de weerborstels als omwille van de krul in uw haar.
 
Het is erg belangrijk om samen met uw kapper te bespreken welke type kapsel met pony u op het oog hebt (en als u geen specifiek kapsel wenst, dan bespreken welke resultaten u verwacht van een kapsel met pony). Met krullend haar hebt u assistentie nodig van iemand die ervaren is in het omgaan met krullend haar en in de manier waarop krullen reageren op het knippen. Maar al te vaak hoor ik horrorverhalen van vrouwen met krullend haar die denken dat ze een pony zullen hebben die tot op de wenkbrauwen komt, maar in de plaats daarvan een krullende pluis hebben die hoog op het voorhoofd zit.
 
Maar een goede kapper weet waarop hij moet letten en hoe hij het haar moet knippen om de reactie van het geknipte haar te compenseren. In deze situatie raad ik sterk aan om een professional op te zoeken veeleer dan zelf een poging te wagen en een misstap te riskeren.
 
Méér vragen en antwoorden
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer