fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home

Kleding Tips (3)

Mee met de trend van de stippen
De stippen zijn echt een blijver, ze verdwijnen misschien wel eens een seizoen op de achtergrond, maar gaan nooit echt weg.
 
Rolkraagtruien
Om veelzijdig te zijn, zou elke vrouw tenminste drie rolkraagtruien in haar kleerkast moeten hebben: een witte, een zwarte en één in haar voorkeurkleur.
 
Truien en halsuitsnijding
Een goede trui zit steeds comfortabel en kan een streling voor het oog zijn, zeker wanneer u er op let dat kraag en halsuitsnijding uitstekend bij uw gezicht en figuur passen.
 
Vragen en antwoorden
Stijladvies en vragen en antwoorden over de juiste keuze van kledij.
 
Wat te dragen op een eerste afspraak
U doet er goed aan om in gedachten te houden dat u zichzelf verkoopt op uw eerste afspraak.
 
Zijden rolkraagtruien in laagjes
Deze verfijnde look is zo simpel, zelfs een beginnende modefreak kan uitblinken met gemak. Het is in de mode om truien in een bepaalde kleur op elkaar te dragen.
 
Zonnejurken
Zonnejurken – indien ze verstandig gekozen werden – hebben een unieke en ongeëvenaarde capaciteit om uw look tegelijkertijd sexy, zacht en klaar voor de zomer te maken.
 
De niet zo coole rommelige look
Het is erg belangrijk dat u begrijpt dat in de mode zijn niet betekent dat u uzelf moet volproppen met alles wat u in uw kleerkast vindt.
 
Fronsen en hoe die te dragen
Fronsen kunnen u voller doen lijken en dus is hun plaats erg belangrijk. Wat richtlijnen om indachtig te zijn wanneer u zich gaat kleden in fronsen.
 
De discolook uit de jaren 70
Wat was nu precies die look uit de jaren 70?
 
Volgende Pagina               Vorige Pagina
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer