fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Kapsel Advies

Emo kapsels

Bestaat er zoiets als Emo kapsels?
 
Emo is de afkorting van "Emotional Punk Movement". Het is een cultuur met eigen waarden, idealen en zelfs mode. De Emo’s geloven niet in algemene modetendensen en creëren hun eigen afzonderlijke stijlen.
 
Het is daarom niet te verwonderen dat Emo kapsels breken met de traditie. Typische Emo haarsnitten worden gekenmerkt door asymmetrische lijnen, krachtige highlights en gitzwart haar. Emo’s volgen niet de kudde en hun kapsels zijn gewoon een uitbreiding van dit geloof. In de meeste gevallen zijn Emo haarsnitten een soort experiment. Het gaat niet om kapsels die u in een gewoon kapsalon aantreft. Het is in feite volkomen aanvaardbaar om uw eigen Emo kapsel te creëren met schaar, scheermes en haarverf.
 
Er is geen bepaalde techniek voor een Emo snit. Het Emo kapsel is meer te omschrijven als een persoonlijke kunstvorm, een uitdrukking van iemands diepste emoties. Met andere woorden: elk kapsel kan doorgaan voor een Emo kapsel, zolang het er maar niet uitziet als één van die verplichte nummertjes die u draagt voor een formele gelegenheid of een club.
 
Zowel Emo mannen als Emo vrouwen verven hun haar gitzwart en hoe krachtiger het effect is, hoe beter. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het resultaat er onnatuurlijk uitziet.
 
Emo zijn heeft alles te maken met uniek zijn en zich goed in zijn vel voelen. Zo ook is een Emo kapsel een manier om individualiteit aan te duiden en zichzelf uit te drukken. En bent u ook iemand die niet graag een kuddedier is, overweeg dan misschien eens om schaar en scheermes bij de hand te nemen en uw eigen Emo kapsel te creëren!
 
Bekijk hoe u eruitziet met de meest actuele kapsels – bekijk ze nu op uw eigen opgeladen foto!
 
©Modewijzer.com
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer