Tori Spelling Look

Tori Spelling met een blouse die afhangt van de schouder
 
Hier zien we Tori Spelling, die het meest gekend is als “Donna” uit “Beverly Hills 90210”. Tori is hier aanwezig bij de WBs Winter Press Tour party in Hollywood.
 
Haar look kunnen we makkelijk omschrijven als “verfijnd casual” met een zwarte zijden blouse over haar afgewassen jeans, een look die letterlijk verbonden is door de zwarte zijden sjaal rond haar taille. Haar haar is een opvallend element van de look; het is gekapt in losse, sexy krullen.
 
Het haar:
 
Tori is hier teruggekeerd naar haar klassieke blonde look in een goudblonde toon. Zelfs de uitgroei ziet er natuurlijk uit en zorgt voor de algemene look van zongebleekte blonde lokken. De snit is eenvoudig en lang gelaagd.
 
Bij het stylen worden enkele medium rollers gebruikt om veel losse krulletjes te creëren. Rol het haar, laat het drogen en kam het uit met een kam met wijde tanden. Doe een klein beetje stylingwax op het haar om de krullen wat definitie te geven.
 
Tori Spelling - Make-up met neutrale tinten
 
De make-up:
 
Terwijl vele beroemdheden de fout maken hun make-up te overladen, doet Tori alles met mate en ziet ze er op die manier natuurlijk uit. Ogen, wangen en lippen kregen allen neutrale tinten en perziktonen, wat zorgt voor een zonnig kleurtje in plaats van voor een schilderij.
 
Let vooral op hoe de neutrale oogkleur met de warme ondertonen de diepte van haar rijke bruine ogen naar voor brengt.
 
Kledij en accessoires:
 
Deze combinatie van blouse en jeans bepaalt het ideaal van “casual”, maar ziet er nog steeds verfijnd uit. De blouse die afhangt van de schouder en de opzij geknoopte sjaal creëren concurrerende hoeken die de aandacht afhouden van de tengere lichaamsbouw van Tori. Dit is eigenlijk een bruikbare truc om “buigingen” toe te voegen daar waar er geen zijn en om occasionele rondingen te camoufleren.
 
Tori Spelling - Vintage afgewassen jeans
 
De afgewassen jeans is vermoedelijk vintage en zeker een geweldige keuze om voor harmonie te zorgen en om de benen langer te doen lijken, los van hun vorm. De hele look wordt geperfectioneerd met behulp van accessoires.
 
De grote, verfijnde hanger rond de nek voegt glinstering toe, met een extra touch aan de pols via een dunne kettingarmband en de zilverglans in de pumps aan de voeten.
 
Alles samengenomen is dit een geweldige look voor Tori Spelling. Ze ziet er comfortabel uit en toch verfijnd en in tegenstelling tot veel beroemdheden tegenwoordig, lijkt het alsof ze een inspanning gedaan heeft om er in elke situatie op haar best uit te zien. Ik geef heel wat punten aan deze look.
 
© Modewijzer.com
Foto's: PR Photos