Kirsten Dunst Look

Kirsten Dunst met een zilverkleurige tuniekjurk
 
Kirsten Dunst is hier te zien op de première van Spiderman 3 in New York. De look kunnen we het gemoedelijkst beschrijven als “retro glam” met de zilveren tuniekjurk en zwarte panty, zwarte pumps en kapsel zonder frullen. Laten we deze look eens stap voor stap bekijken en zien wat we erover kunnen zeggen en op welk vlak die kan verbeterd worden.
 
Het haar:
 
Kirsten Dunst heeft gewoonlijk mooi haar. Het is gewoonlijk wel wat fijn van textuur en dun verspreid, maar het is goed verzorgd en gezond. Hier ziet haar haar er verwilderd uit. Ik denk dat dit gedeeltelijk te wijten is aan een ongelukkige haarsnit. De asymmetrische scheermessnit is té zacht ondanks de hoeken om echt te flatteren. Het gezicht van Kirsten ziet er daardoor rond uit vanuit sommige hoeken.
 
Ik zou Kirsten veel liever zien met een meer gedefinieerde snitlijn met toegevoegde textuur en lagen, veel liever dan met deze piekerige schooierslook. Ik zou als tint ook een natuurlijk uitziend honingblond kiezen. Nu ziet haar haar er een beetje té veel behandeld uit en kantje boord beschadigd.
 
Kirsten Dunst met het haar in  een scheermessnit
 
Make-up:
 
Kirsten is van nature iemand met een lichte huidskleur en haar make-up lijkt een beetje te licht voor haar teint. De kleur van haar lippen en wangen ziet er tamelijk goed uit, maar ik zou gekozen hebben voor een lichtere eyeliner, een klein beetje maar.
 
De grootste correctie zou ik aanbrengen bij de foundation. Wat méér beige zou zorgen voor een meer natuurlijk uitzicht. Nu ziet ze er té bleek en té roze uit.
 
Kledij en accessoires:
 
Hier zit Kirsten totaal verkeerd. Ze had wellicht de intentie om een look van glamour en glans te creëren, maar deze zilverkleurige tuniekjurk lijkt meer op een slecht passende zak dan op een jurk. Een jurk met spaghettibandjes en een diepe halsuitsnijding zonder de geknoopte taille zou beter geweest zijn.
 
Kirsten Dunst - Make-up voor een lichte huidskleur
 
Oh, en die panty dan! Gezien de achtergrond van de avond, zou ze beter leuke bruine nylons gedragen hebben om de vorm van haar knappe benen te accentueren. En dat is nu juist het punt met die tuniekjurk. Als er een probleem is met benen die niet mogen gezien zijn, draag dan een broek onder de tuniek en kies voor een kortere lengte.
 
Tot slot ziet de look er niet compleet uit. Behalve dan bij de tuniekjurk is er geen glitter of glans. Waarom niet eens schoenen proberen met wat méér fonkeling – misschien sandalen met hoge hakken met similidiamanten knopjes om voor evenwicht te zorgen met de jurk. Voeg wat armbanden toe bij de polsen en glinsterende, bengelende oorringen en de look zou veel vollediger zijn. Met de toegevoegde accessoires zou de look nog niet perfect zijn, maar Kirsten zou er toch al veel beter uitzien.
 
© Modewijzer.com
Foto's: PR Photos