Garcelle Beauvais Look

Garcelle Beauvais met jeans en satijnen topje
 
Garcelle Beauvais is hier aanwezig op de LA première van “Disturbia” in het Mann’s Chinese Theater in Hollywood. Ze gaat volledig casual gekleed in jeans en een puur zijden blouse over een satijnen topje. Ze draagt haar haar los in lange zachte golven met veel body.
 
Het haar:
 
Haar haren zijn op lange gelijke lengtes geknipt. Vermoedelijk heeft haar haar een behandeling ondergaan om wat van de natuurlijke golving en textuur te verzachten en zijn er extensions om lengte toe te voegen.
 
Hier valt het in zachte golven die steil geföhnd zijn. Vaak zien we haar met gladde haren die steil gemaakt werden met de tang. De highlights geven warmte en diepte aan de kleur, die goed past bij haar huidstint en een zachte, warme look geeft.
 
Make-up:
 
Wat haar make-up betreft, is het woord “gematigd” echt wel van toepassing. De mokkatoon krijgt warmte door de zachtroze kleur op de wangen en lippen. De oogmake-up is gedaan in een traditionele look met behulp van crèmekleurige tinten om glans toe te voegen aan de diepte van de tonen.
 
Een lichtjes donkerder tint om de plooi tussen oogleden en wenkbrauwboog te omlijnen laat toe dat de zachtere highlightingkleur de wenkbrauwlijn naar voor brengt en geeft diepte aan de ogen. De lippen van Garcelle Beauvais zijn in zachtroze gekleurd met satijnen lippenstift om te zorgen voor volle lippen.
 
Garcelle Beauvais make-up
 
De kledij en accessoires:
 
Garcelle Beauvais heeft een leuk, evenwichtig figuur dat makkelijk geflatteerd wordt door de kleren die ze draagt (en die kleren ook makkelijk flatteert). De eenvoudige, pasklare jeans accentueert haar lange benen, terwijl het satijnen topje een vleugje glamour geeft aan de losse look.
 
De centrale figuur in deze look is echter de puur zijden blouse, met rimpels en gefronste mouwen. Het getailleerde lijfje accentueert de natuurlijke buigingen van Garcelle, terwijl de similidiamanten knopen zorgen voor wat glinstering. De look wordt verder beklemtoond door de glanzende portefeuille handtas die ze draagt.
 
Het enige minpunt in de look van Garcelle is hetgeen ze aan haar voeten draagt. De open schoenen met hak vormen niet echt het probleem, maar ikzelf had eerder iets verwacht in een kleur die past bij de handtas; misschien schoenen met een beetje glinstering? Het algemene effect is nu misschien wat onevenredig: bovenaan zijn er zachte, glanzende texturen en onderaan eerder vlakke, matte texturen.
 
Ondanks het kleine evenwichtsfoutje zit de casual look van Garcelle Beauvais duidelijk goed. Zoals gewoonlijk ziet ze er snoezig uit en bewijst ze dat u niet noodzakelijk piekfijn gekleed moet gaan om er schitterend uit te zien.
 
© Modewijzer.com
Foto's: PR Photos