Gail O’Grady Look

Gail O’Grady met een satijnen bloes en jeans
 
Hier zien we actrice Gail O’Grady op de NBC All-Star Party van een paar jaar terug in de Universal Studios in Universal City, CA. Gail ziet er casual uit. Ze staat bekend voor haar vele en afwisselende rollen op tv, inbegrepen haar langlopende rollen in “NYPD Blue” en “American Dreams”.
 
Deze blonde actrice met groene ogen – die zowel voor- als tegenstanders heeft – heeft 3 Emmy nominaties gekregen en bijkomende erkenning van de Screen Actors’ Guild en The Golden Globes. Omdat meestal alle ogen op haar gericht zijn, doet ze gewoonlijk een inspanning om er fantastisch uit te zien … ik zeg wel “gewoonlijk”.
 
Het haar:
 
Haar mooie blonde lokken zijn gewoonlijk gekapt in een perfecte stijl voor de rollen die ze speelt, dus zou het natuurlijk lijken om te kiezen voor een meer casual, vrij kapsel wanneer ze zichzelf is. Dit kort kapsel is zeker natuurlijk uitziend en los. Deze scheermessnit met rageboleffect heeft een zijdelingse scheiding en een lange, zachte pony.
 
Het probleem is hier volgens mij dat het kapsel er verward uitziet. Dit geeft het effect dat Gail O’Grady misschien gehaast was toen ze zich wou klaarmaken of dat ze het niet nodig vond om haar haar veel aandacht te schenken.
 
Gail O’Grady kapsel met rageboleffect
 
Make-up:
 
Weerom is het zo dat Gail O’Grady in het verleden al zoveel rollen gespeeld heeft waarbij ze meer verf op haar gezicht kreeg dan bij carnaval, dat het leuk is om nu een stap achteruit te doen en te zorgen voor een natuurlijke look. Gelukkig slaagt ze daarin, met haar zachte en compleet neutrale look.
 
Niets is overdreven of te zwaar en ze heeft een lichte mascara en liner gebruikt om haar zachtgroene ogen een rijk vleugje definitie te geven. Dit is een geweldige look voor overdag voor diegenen onder u die dit willen nabootsen.
 
De kledij en accessoires:
 
Het gebruik van de donkerblauwe satijnen bloes is bedoeld om de look van haar ellendige jeans wat “op te dirken”. Het probleem is dat ze daar niet echt in slaagt. In combinatie met het verwarde kapsel maakt de versleten jeans het geheel juist armzalig. En zelfs de passende satijnen tas en zilveren juwelen (en schoenen) kunnen deze look niet opvrolijken.
 
Gail O’Grady met make-up voor een naturrlijke look
 
Zoals u op de close-ups kunt zien, is de echte dooddoener de jeans. Wat een “comfortabele, ontspannende look” moest worden, is in werkelijkheid de juiste outfit voor een verkoop op de vlooienmarkt. Een betere keuze zou geweest zijn om een comfortabele, katoenen of linnen broek te dragen in een zwarte of misschien neutrale tint (kaki, crème of beige) en niet deze vervelende jeans.
 
In plaats van opgekleed te zijn voor een feestje, ziet Gail O’Grady er hier uit alsof ze van een namiddagje supermarkt komt.
 
© Modewijzer.com
Foto's: PR Photos