Erika Christensen Look

Erika Christensen met een modieuze jurk
 
Laten we de mooie jonge actrice Erika Christensen eens van dichterbij bekijken. Hier is ze aanwezig op de première van “The Perfect Score” in het Cinerama Theatre in Hollywood.
 
De avondlook is zowel zeer aantrekkelijk als elegant. Ze bewandelt de rode loper in een zachtblauwe jurk op knielengte. Haar haar is eenvoudig en mooi, net als haar make-up en accessoires.
 
Het haar:
 
Toegegeven, ik ben bevooroordeeld wanneer ik denk dat Erika Christensen één van de mooiste actrices is in de hedendaagse filmindustrie. Zelfs dan is het zo dat ze er speciaal verbluffend uitziet, hier met haar haar lichtjes naar achter in een gedeeltelijke paardenstaart met een waterval van krulletjes die op haar rug vallen.
 
Haar gezicht is rond en dit kapsel helpt het volume te beperken aan de zijkanten van het gezicht, terwijl de lengte een verticale lijn creëert om de illusie te scheppen van een meer ovalen gezicht. De kleur en highlights zijn bijna onmerkbaar en zien er erg natuurlijk uit. Ze passen eveneens goed bij haar teint.
 
Erika Christensen - Make-up met zachtroze tinten
 
Make-up:
 
Erika is één van die jonge dames die het geluk hebben niet veel make-up nodig te hebben om er absoluut mooi uit te zien. Haar make-up is hier perfect voor haar, want de zachtroze tinten van lip, wangen en ogen zijn niet enkel verfijnd, ze geven haar ook een “gloed” en brengen het blauw van haar ogen echt naar voor.
 
De lichtjes donkerder schakering rond de ogen benadrukt de vorm en omtrek van de ogen zonder overweldigend of zwaar te zijn. Kortom, dit is een geweldige look voor deze mooie jonge dame.
 
De kledij en accessoires:
 
Deze passende jurk heeft alle juiste elementen om zowel flatterend als modieus te zijn. De vorm van het bovenste deel met de hoge neklijn creëert een illusie van hoogte, terwijl de zachte, zijden bekleding en de krul van de lovertjes en rozenpatronen de natuurlijke rondingen van het lichaam benadrukken.
 
Erika Christensen is volgens sommigen wat aan de dikke kant, maar deze jurk met passende lijnen en licht zijden bekleding helpt elke ronding die niet perfect zou zijn te verbergen en speelt in op haar gladde, lichtjes gespierde schouders en zachte, gladde kin.
 
Erika Christensen met het haar in een gedeeltelijke paardenstaart
 
De jurk slaagt erin om te zorgen voor een elegante en verfijnde look en maakt Erika een vleugje “sexy” vanuit verschillende hoeken. Het is een perfecte manier om haar weelderige rondingen te tonen. Daarbij komt nog dat de accessoires die ze draagt niet perfecter zouden kunnen zijn.
 
De grote oorringen bootsen het fonkelende blauw van haar ogen na, terwijl haar schoenen flatterend zijn, maar in een crèmekleurige neutrale tint die de aandacht niet wegleidt van haar sprankelende en aantrekkelijke bovenlijf.
 
© Modewijzer.com
Foto's: PR Photos