fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Kleding Advies

Hoe gekleed gaan volgens uw lichaamsvorm (2)

Vorige pagina
 
De ovaal
 
De ovaalvormige en ruitvormige figuur zijn erg gelijkaardig, aangezien ze beiden brede middendelen hebben. De ovalen vorm heeft echter bovendien een bredere buste. Als de mensen u zeggen dat u de vorm hebt van een appel, dan is uw figuur ofwel ruitvormig ofwel ovaalvormig. Met een ovalen figuur is uw bovenlichaam waarschijnlijk volumineuzer dan de rest van uw lichaam.
 
De manier van gekleed gaan lijkt erg op wat hierboven beschreven is voor een ruitvormig figuur. Wat extra raad zou hier zijn om topjes met hoge neklijnen te vermijden, aangezien u uw zwaardere buste niet mag accentueren. Opteer in de plaats voor een V-hals die uw buste minimaliseert en eveneens uw gezicht en neklijnen verlengt. Nog een goede manier om uw gezicht en nek langer te maken is wat langere oorslingers dragen. En in plaats van kleren te kiezen die bij de taille uw figuur raken, kiest u beter voor een jurk of topje met een los vallende taillelijn.
 
De zandloper
 
Die wordt beschouwd als de ideale lichaamsvorm. U hebt een lichaam dat perfect in evenwicht is. Uw boven- en onderlichaam zijn dus in verhouding en u hebt een goed gedefinieerde taillelijn. Sommigen onder u kunnen een wat zwaardere onderkant of bovenkant hebben, dus pas uw kledij dan ook aan.
 
Een zandloperfiguur kleden is eenvoudig, want haast alles ziet er goed uit. Accentueer uw buigingen: zachte en nauwsluitende kledij zijn daar gewoonlijk ideaal voor. Is uw buste eerder zwaar, vermijd dan hoge neklijnen en grote kragen. Is uw onderkant zwaar, vermijd dan een ballonbroek.
 
Hou deze tips in gedachten wanneer u de volgende keer gaat shoppen en koop volgens uw lichaamsvorm. Geloof me, dit maakt shoppen zoveel makkelijker.
 
©Modewijzer.com
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer