fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Lichaamstaal

Lichaamstaal Het haar

Ook een haarsnit zegt iets over onszelf. Een keurige snit bijvoorbeeld wijst meestal op iemand die ook keurig de sociale regels volgt. Goed gestyled haar drukt het verlangen uit om aantrekkelijk te zijn en de goedkeuring en bewondering van anderen te krijgen.
 
Bij de heren is een tamelijk kort kapsel typisch voor een conventioneel iemand. Erg kort haar wijst eerder op agressie. De vergelijking met de legercoupe is gauw gemaakt. En lang haar kan dan weer duiden op een gebrek aan verzorging, op een minderwaardigheidsgevoel, op rebellie of op het doen gelden van de eigen identiteit.
 
Bij de dames ligt het iets anders. Lang haar betekent dat de vrouw zich achter haar haar kan verbergen, wat kan wijzen op iets minder zelfvertrouwen. Kort haar drukt soms het verlangen uit om mannelijk te zijn of om onaantrekkelijk voor mannen te zijn. Het kan ook wijzen op rebellie tegen de vrouwelijkheid.
 
Wanneer iemand het haar naar achter slingert, is dit soms een romantisch gebaar. Het kan echter ook een agressieve handeling zijn. In elk geval is het een uitnodiging tot communicatie, want het gezicht is nu bloot.
 
En wanneer een vrouw met het haar aan te spelen is, betekent dit dat ze flirt.
 
gezichtogenwenkbrauwenvoorhoofdhaarmondlippentandentongkinneuswangen
 
©Modewijzer.com
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer