Outlet BENL female 150915 - 030216 728x90
pixel
fashion model Modewijzer.com
Mode, Schoonheid, Kapsels & Make-up
 
Bookmark and Share
pixel
pixel
pixel
pixelfoto's van kapsels


haar producten online kopen!
pixel
Home  ›  Schoonheidsvragen  ›  Vragen over Make-up

Dunnere neus

Vraag: Hoe kan ik mijn neus smaller doen lijken?
 
Antwoord: Wanneer u een gelaatstrek hebt die lelijk geproportioneerd is of veel te groot is, dan kunt u misschien proberen om het uiterlijk ervan te veranderen met behulp van make-up. U kunt dit doen met neuzen, kinnen en wangen met behulp van een contourpoeder. Dit is compactpoedercosmetica die een tint lichtjes donkerder is dan de natuurlijke huidtint.
 
      Als u wilt dat uw neus er smaller uitziet, doe dan een lichte tint contourkleur op elke kant van de neus en gebruik een borsteltje om de kleur zachtjes te vermengen. Nadat het vermengen voltooid is, zou u gewoon een lichte vergroting van de middenlijn onder de neus moeten zien, daar waar de schaduw het deel zonder schaduw groter doet lijken. Het algemene effect is dat uw neus er dunner zal uitzien.
 
      Als uw probleem een LANGE neus is, dan kunt u die korter doen lijken door een klein beetje contourpoeder op de top van de neus te doen en dat zachtjes te vermengen om de neus korter te doen lijken.
 
©Modewijzer.com
 
pixelLuxe female BENL 030915 - 151215 120x600
haar tools
Home            Site Map           Kapsels            Kapsels Software          Vraag & Antwoord          Contact          Links Uitwisselen           Privacy Verklaring          Disclaimer