pixel
fashion model Modewijzer.com
Mode, Schoonheid, Kapsels & Make-up
 
Bookmark and Share
pixel
pixel
pixel
pixelfoto's van kapsels


haar producten online kopen!
pixel
Home  ›  Schoonheidsvragen  ›  Verzorging Gezichtshuid

Ongelijke gelaatstint

Vraag: Ik ben een Afrikaanse en mijn gelaatstint is ongelijk. Wat moet ik doen? Hoe kan ik dit oplossen? Ik heb donkere vlekken op mijn gezicht daar waar de zon het meest straalt. Hoe kan ik die vlekken lichter krijgen?
 
Antwoord: Eerst en vooral moet u elke dag een moisturizer met zonnefactor beginnen te gebruiken om te vermijden dat het probleem nog erger wordt.
 
      Om donkere huid lichter te maken, bestaan er veel producten die zonder voorschrift te verkrijgen zijn. Er zijn crèmes en lotions die beweren te helpen zorgen voor een gelijke tint door zones met te veel pigment te verhelderen, maar deze producten hebben gewoonlijk slechts kleine resultaten.
 
      Voor de meest doeltreffende producten en behandelingen, zult u naar een dermatoloog/cosmetisch chirurg moeten. Er bestaan producten op voorschrift die huid met te veel pigment gaan verhelderen of u kunt kiezen voor een andere behandeling zoals chemische peeling en lasertherapie om het evenwicht in kleur te helpen herstellen.
 
      Als u kiest voor de duurdere opties om dit probleem aan te pakken, dan zult u de kostprijs moeten overwegen ten opzichte van het voordeel en u zult moeten bepalen of u vindt dat de resultaten het waard zijn.
 
Méér vragen en antwoorden
 
pixelhaar tools
Home                Site Map                Kapsels                Kapsels Software               Vraag & Antwoord               Contact               Links Uitwisselen               Privacy Verklaring               Disclaimer