Outlet BENL female 150915 - 030216 728x90
pixel
fashion model Modewijzer.com
Mode, Schoonheid, Kapsels & Make-up
 
Bookmark and Share
pixel
pixel
pixel
pixelfoto's van kapsels


haar producten online kopen!
pixel
Home  ›  Kapsel Advies

Emo kapsels

Bestaat er zoiets als Emo kapsels?
 
Emo is de afkorting van Emotional Punk Movement. Het is een cultuur met eigen waarden, idealen en zelfs mode. De Emo’s geloven niet in algemene modetendensen en creëren hun eigen afzonderlijke stijlen.
 
Het is daarom niet te verwonderen dat Emo kapsels breken met de traditie. Typische Emo haarsnitten worden gekenmerkt door asymmetrische lijnen, krachtige highlights en gitzwart haar. Emo’s volgen niet de kudde en hun kapsels zijn gewoon een uitbreiding van dit geloof. In de meeste gevallen zijn Emo haarsnitten een soort experiment. Het gaat niet om kapsels die u in een gewoon kapsalon aantreft. Het is in feite volkomen aanvaardbaar om uw eigen Emo kapsel te creëren met schaar, scheermes en haarverf.
 
Er is geen bepaalde techniek voor een Emo snit. Het Emo kapsel is meer te omschrijven als een persoonlijke kunstvorm, een uitdrukking van iemands diepste emoties. Met andere woorden: elk kapsel kan doorgaan voor een Emo kapsel, zolang het er maar niet uitziet als één van die verplichte nummertjes die u draagt voor een formele gelegenheid of een club.
 
Zowel Emo mannen als Emo vrouwen verven hun haar gitzwart en hoe krachtiger het effect is, hoe beter. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het resultaat er onnatuurlijk uitziet.
 
Emo zijn heeft alles te maken met uniek zijn en zich goed in zijn vel voelen. Zo ook is een Emo kapsel een manier om individualiteit aan te duiden en zichzelf uit te drukken. En bent u ook iemand die niet graag een kuddedier is, overweeg dan misschien eens om schaar en scheermes bij de hand te nemen en uw eigen Emo kapsel te creëren!
 
Bekijk hoe u eruitziet met de meest actuele kapsels – bekijk ze nu op uw eigen opgeladen foto!
 
©Modewijzer.com
 
pixelLuxe female BENL 030915 - 151215 120x600
haar tools
Home            Site Map           Kapsels            Kapsels Software          Vraag & Antwoord          Contact          Links Uitwisselen           Privacy Verklaring          Disclaimer