Outlet BENL female 150915 - 030216 728x90
pixel
fashion model Modewijzer.com
Mode, Schoonheid, Kapsels & Make-up
 
Bookmark and Share
pixel
pixel
pixel
pixelfoto's van kapsels


haar producten online kopen!
pixel
Home  ›  Kleding Advies

Hoe gekleed gaan volgens uw lichaamsvorm (2)

Vorige pagina
 
De ruit
Hebt u een ruitvormig figuur, dan bevindt het meeste gewicht zich bij u vermoedelijk rond het middenrif. U hebt smalle schouders en zelfs uw onderlichaam is smaller dan uw middendeel. U hebt vermoedelijk een ongedefinieerde taillelijn.
 
Met zon lichaamsvorm accentueert u het best uw smalle schouders en uw smalle benen. Draag dus een goed passende pantalon die uw benen beklemtoont. Lange neklijnen of tenminste V-nekken zijn een ideale keuze, want die vestigen de aandacht op uw bovenlichaam. Draag langere topjes die uw middel verlengen. Die mogen hier wel niet getailleerd zijn!
 
De ovaal
De ovaalvormige en ruitvormige figuur zijn erg gelijkaardig, aangezien ze beiden brede middendelen hebben. De ovalen vorm heeft echter bovendien een bredere buste. Als de mensen u zeggen dat u de vorm hebt van een appel, dan is uw figuur ofwel ruitvormig ofwel ovaalvormig. Met een ovalen figuur is uw bovenlichaam waarschijnlijk volumineuzer dan de rest van uw lichaam.
 
De manier van gekleed gaan lijkt erg op wat hierboven beschreven is voor een ruitvormig figuur. Wat extra raad zou hier zijn om topjes met hoge neklijnen te vermijden, aangezien u uw zwaardere buste niet mag accentueren. Opteer in de plaats voor een V-hals die uw buste minimaliseert en eveneens uw gezicht en neklijnen verlengt. Nog een goede manier om uw gezicht en nek langer te maken is wat langere oorslingers dragen. En in plaats van kleren te kiezen die bij de taille uw figuur raken, kiest u beter voor een jurk of topje met een los vallende taillelijn.
 
De zandloper
Die wordt beschouwd als de ideale lichaamsvorm. U hebt een lichaam dat perfect in evenwicht is. Uw boven- en onderlichaam zijn dus in verhouding en u hebt een goed gedefinieerde taillelijn. Sommigen onder u kunnen een wat zwaardere onderkant of bovenkant hebben, dus pas uw kledij dan ook aan.
 
Een zandloperfiguur kleden is eenvoudig, want haast alles ziet er goed uit. Accentueer uw buigingen: zachte en nauwsluitende kledij zijn daar gewoonlijk ideaal voor. Is uw buste eerder zwaar, vermijd dan hoge neklijnen en grote kragen. Is uw onderkant zwaar, vermijd dan een ballonbroek.
 
Hou deze tips in gedachten wanneer u de volgende keer gaat shoppen en koop volgens uw lichaamsvorm. Geloof me, dit maakt shoppen zoveel makkelijker.
 
©Modewijzer.com
 
pixelLuxe female BENL 030915 - 151215 120x600
haar tools
Home            Site Map           Kapsels            Kapsels Software          Vraag & Antwoord          Contact          Links Uitwisselen           Privacy Verklaring          Disclaimer